Andraž Gavez: “Serijski podjetnik: od Mojačokolada.si, do Fullyja, BeLife Kombuče in Peach Botty Plana.”

V 46. epizodi se nam je pridružil serijski podjetnik Andraž Gavez, ki je tudi izjemen mentor ter strokovnjak za postavljanje spletnih trgovin.

Potek epizode

02:44 Kakšen si bil v gimnaziji

04:22 Kakšen je tvoj tipičen dan

08:25 Delovanje spletnih trgovina pred in po pandemiji

14:17 Fully – fulfilment center

21:23 Mentorstvo in pomembnost mentorejv

27:20 Vodja prihodnosti

35:40 Izzivi spletnih trgovina v Sloveniji

40:57 Aha trenutek v karieri

44:54 Izzivi, ki si jih doživel

50:46 Koliko si lahko Inovativen na področju e-trgovine

59:15 Naj appi

01:00:28 Tvoja nauka

Omenjeno v epizodi

Najljubša knjiga:

  • Sapiens: A Brief History of Humankind - Yuval Noah Harari, Povezava.

Naroči se

"Vsako stvar, ki vas doleti v življenju, poglejte iz pozitivnega vidika in se vprašajte zakaj bi bilo to dobro?"

Andraž Gavez

Spoznaj gosta

Andraž je ustanovitelj in direktor uspešne spletne trgovine Mojacokolada.si in so-ustanovitelj najhitreje rastočega fulfilment centra v regiji Fully.  Za njim je že več kot 10-let izkušenj na področju spletne prodaje. Je aktiven poslovni mentor različnim podjetjem in predsednik društva Spletnih trgovcev. V preteklosti je sodeloval s podjetji, kot so Outfit7, Studio Moderna, Formitas, Žurnal24, in jih spoznal “od znotraj". Zelo sproščen in enostaven digitalni ekspert. Trenutno tudi svetuje podjetju L'Occitane pri spletni trgovini, ter prostovoljno pomaga tudi pri družbenih omrežjih in prepoznavnosti Amnesty International Slovenia. Je tudi poslovni mentor, kjer je pomgal pri postavitvi dveh gigantov: Konoplja.net in Peach Booty Plan, in je tui mentor pri AmChamu. Je tudi CFO pri podjetju BeLife Kombuča. Andraž se zaveda vlaganja v lasten razvoj, sa je opravil ogromno število različnih google certifikatov za adwords shopping, mobile certification.

Fun Fact: Andraž ima šri svojih 29. letih verjetno že toliko izkušenj in delovne dobe kot povprečen državljan pri 40. Obožuje kuhinjo, prečudovito naravo in adrenalin.

Naj quote: "The pessimist sees the problems in every opportunity. Whereas the optimist sees the opportunity in every problem"

Naj knjiga: Sapiens.

Naj serija: Black mirror.

Hobiji: Jadralno padalstvo & kajtanje.

Najljubša hrana: Težko izpostavim zgolj eno. Resnično obožujem kuhanje in hrano. En izmed super receptov, ki sem ga naštudiral v zadnjem tednu: kuhana leča + posušeni paradižniki. Razmerje: 1 proti 1. Daš skupaj in zmelješ, dodaš še malenkost svežih začimb (np. peteršilj) in imaš ODLIČEN veganski namaz :)

Naj app: Shazam

Zključni nauka:

  • Poglejte vsako stvar iz pozitivnega vidika (zakaj bi to lahko bilo dobro),
  • Bodite pozorni na vsak trenutek ( v dnevu, življenju).

Kontakt

Andraž Gavez LinkedIn

Mark Kalin je izkušen manager, podjetnik, innovator, mentor, predavatelj in strokovnjak za vzpostavljanje inovativnih ekosistemov in transformacij kultur ter strokovnjak za vzpostavitev visoko zmogljivih virtualnih timov, z zelo bogato izobrazbo in poslovnimi izkušnjami.

Prejšnja epizoda

Naslednja epizoda

Poslušaj več