Kontaktirajte nas

Če imate predlog za sodelovanje in bi želeli postati naš partner, ali pa bi želeli pomagati z vašimi idejami oziroma bi radi predlagali naslednjega gosta, nas kontaktirajte.

Pogosta vprašanja

Potrudili smo se, da vam podamo odgovore na najpogostejša vprašanja.

Epizode objavimo vsak ponedeljek med 11:00 in 14:00 uro. Epizode objavimo na vseh podcast kanalih kot so Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, Castbox, Breaker, RadioPublic, Overcast, in Youtube. Hkrati delimo povezave na podcaste tudi v Facebook skupino, v LikedIn skupino in na Instagram.

Želimo si predstaviti zgodbe izjemnih posameznikov ter njihove poglede na vodenje, motiviranje, dnevne rutine, izkušnje, dajanje povratne zanke, zato smo odprti za vse predloge. Z velikim veseljem pogledamo tudi vaše predloge. Kar pošljite jih na [email protected].

Spremljate nas lahko na Youtube kanalu, LinkedInu, Instagramu ter Facebook skupini in strani.

Naše epizode pa objavimo na vseh podcast kanalih kot so Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, Castbox, Breaker, RadioPublic, Overcast, in Youtube.

Beyond Leadership je platforma, ki povezuje skupino posameznikov, ki odprto delijo svoje znanje, izkušnje, dobre prakse, najnovejše raziskave in analize ter poročila o temah, povezanih z vodenjem in managementom. Skupina povezuje poslovni svet z akademskim svetom in ponuja platformo za vse vključene deležnike, kot so managerji, podjetniki, predsedniki uprav, direktorji, študentje ter mladi startup podjetniki, ki se šele podajajo na svojo poslovno pot.

Sledite nam

Facebook

Postani Beyond Leader, sodeluj, deli mnenje in se pridruži skupini s 2.000+ člani.

Instagram

Bodi na tekočem z novicami, podkasti, našimi Tip of the Weeki, in izjemnimi gosti.

Youtube

Spremljaj in poslušajte naše podkaste, Leaders Talk-e, Tip of the Week-e in ostale dogodke.

Linkedin

Spremljaj naš poslovni razvoj in novice, povezane z razvojem blagovne znamke Beyond Leadership.