O projektu

Beyond Leadership je skupina, ki povezuje poslovni svet z akademskim svetom in ponuja platformo za podjetnike, vodje, managerje, študente in vse, ki so pripravljeni nadgraditi svoje znanje in deliti svoje najboljše prakse in življenjske zgodbe.

Vsebina, ki jo ponujamo

Beyond Leadership Podkasti (podkasti z izjemnimi posamezniki; od predsednikov uprav, direktorjev velikih koroporacij do ustanoviteljev startupov in izjemnih akademikov)

Book Quote of the Week (izjemni quoti znanih avtorjev)

Tip of the Week (najnovejše raziskave s področja vodenja, motiviranja, pogajanja, komuniciranja, timskega dela)

Books by the Theme (tukaj se dotaknemo posameznega področja znotraj vodenja, kot na primer “komunikacija” in nato delimo izjemne knjige vezane na to področje)

Challenge of the Week (primeri dobrih praks in sodobni realni izzivi podjetij)

Book Club of the Month (govorimo o najnovejših knjigah s področja vodenja, motiviranja, osbenostne rasti)

Quote of the Week (delimo odlične nasvete, citate naših izjemnih gostov)

Tedenske Q/A ter mnoge druge vsebine.

Leaders Talk-i (webinarji, kjer bomo imeli različne tematike od e-mobilnosti, vodenja po pandemiji, vpliv novih tehnologij na delo, do tematik kot je prihodnost turizma, e-trgovina)

Vizija projekta

Želimo, da projekt Beyond Leadership postane ena izmed glavnih paltform za deljenje informacij, znanj, najboljših praks, nasvetov, izzivov, rešitev, trendov glede vodenja, kjer imamo na eni strani primere iz resničnega poslovnega sveta, na drugi strani pa najnovejše raziskave in trende, kjer lahko vsak posameznik pridobi novo znanje in širino.

Želimo, da se začnemo v Sloveniji zavedati, da smo izjemen narod, izjemnih posameznikov in posameznic, ki skupaj ustvarjamo in odkrivamo nove dimenzije vodenja, naše telente in recepte za uspeh.

Skupaj smo ustvarili izjemen projekt Beyond Leadership – Creating Leaders of The Future, katerega cilj je:

da se deli čim več izjemnih zgodb,

da se prepozna in ustvari zavedanje, da smo odlični in da je vse mogoče,

da spoznamo kaj pravi teorija in najnovejše raziskave s področja vodenja,

ter da se povezujemo, delimo znanje in si pomagamo.

Hvala vsem Beyond Leaderjem za podporo in izjemen odziv. Vsak dan nas je več.

Top podjetniki o nas

Beyond Leadership je projekt, ki nam ponuja vpogled v poslovni svet, vodenje, primere dobre prakse, izzive, nasvete, dnevno rutino in razmišjanja, s katerimi se srečujemo. Pomembno je, da dobre prakse delimo naprej in se povezujemo. Posledično to pripomore k napredku. Marku in ekipi čestitam in jim želim veliko uspeha.”

Projekt Beyond Leadership je pozitiven in sodoben. Povezovanje poslovnega sveta z akademskim svetom nudi dodatno širino in možnost razumevanja ter učenja. Povezovanje, sodelovanje in širjenja znanja ter dobrih praks je pomembno. Lahko rečem le – dragi Mark in ekipa Beyond Leadership, hvala vam; keep up the good work!”

Vodenje, veščina, ki že od pradavnine terja od tistih, ki jo izvajajo, da iščejo skrivnosti za biti boljši. Beyond Leadership morda skriva kakšno takšno skrivnost. Se veselim, da jo slišim. Beyond leadership vodi Mark Kalin, ki ni le odličen vodja, je inspiracija in odličen izpraševalec, ki dokazuje, da je ravno poslušanje odlična pot k inovativnemu vodenju.”

“Zanimive zgodbe, napake, izzivi, globoke osebne izkušnje s kolegi, strankami, partnerji, našimi najdražjimi, z vsem kar nam nekaj pomeni, se razvijajo pred nasimi očmi. Tu se skriva lepota Beyond Leadership tima z Mark Kalinom. Zaradi njih smo tudi mi vsi bogatejši. Z veseljem sem del Beyond Leadership zgodb.”

“Želite prisluhniti navdihujočim zgodbam voditeljev iz poslovnega sveta in akademskih vod in se ob tem naučiti kaj novega? Potem je platforma Beyond Leadership pravi naslov. Hvala ekipi, da sem lahko svojo zgodbo in izkušnje delil tudi sam. Priporočam, da jim prisluhnete tudi vi. Hvala Marku in ekipi”

“Ko sva se slišala z Markom o možnem sodelovanju, sploh nisem vedela, kaj točno je Beyond leadership. Ideja me je zelo navdušila s svojo iskrenostjo, inovativnostjo in pozitivnim ‘impactom’. Pohvale Marku in ekipi za tak doprinos. Bilo mi je v čast sodelovati in želim vam še mnogo uspehov.”

Želimo ustvariti čim več
Vodij prihodnosti!

Deljenje informacij, širjenje znanj, najboljših praks, nasvetov, izzivov, rešitev, trendov o vodenju, je edina prava pot naprej. Smo izjemen narod, izjemnih posameznikov in posameznic. Želim, da se začnemo zavedati, da smo izjemen narod, izjemnih posameznikov in posameznic, ki skupaj usvtarjamo in odkrivamo nove dimenzije vodenja, naše telente in recepte za uspeh.

Objavljeno v

Svet Kapitala

MQ Revija

Revija HR&M

Zahvala

Pravijo, da si prvega zapomniš za zmeraj. In prvi podpornik projekta je bila Ekonomska Fakulteta z izjemno ekipo. Brez njih, danes Beyond Leadership ne bi bil to kar je, z več kot 2.000 člani, z več kot 20.000 poslušanji in več kot 40 epizodami. Hvala vam.

Zelo rad bi se zahvalil našemu prvemu strateškemu partnerju Ekonomski Fakulteti, ki je podprla projekt v okviru diseminacijske platforme akademskega sveta, programske skupine P5-0364 – Vpliv upravljanja, organizacijskega učenja in managementa znanja na sodobne organizacije (Ekonomska fakulteta, Univerza v Ljubljani).

Izjemna ekipa Ekonomske Fakultete, ki je sodelovala pri projektu red. prof. dr. Vlado Dimovski, red. prof. dr. Sandra Penger, Izr. prof. dr. Judita Peterlin, asist. dr. Simon Colnar, doc dr. Barbara Grah, asist. mag. Maja Klepec in mag. Teuta Alija. HVALA VAM.