Andrej P. Škraba – “Svet inovacij, novih tehnologij, kriptovalut in Web3ja skozi oči izkušenega CMOja”

V 78. epizodi se nam je pridružil izjemen Andrej P. Škraba in nas popeljal v svet inovacij in Web3ja.

Potek epizode

Omenjeno v epizodi

Najljubša knjiga:

Naroči se

"Sleep well. Eat well. Buy Bitcoin."

Andrej P. Škraba

Spoznaj gosta

Andrej je zelo izkušen CMO, strokovnjak za blockchain in predavatelj z močnim poudarkom na načelih vodenja ter trženju produktov in storitev digitalnih valut. Ima bogate izkušnje v sektorju rudarjenja bitcoinov, pa tudi v sektorju DeFi in NFT, z več kot desetletnim sodelovanjem v visokotehnološki industriji. Andrej je trdno prepričan, da je Bitcoin prihodnost izmenjave vrednosti med neodvisnimi in svobodnimi posamezniki. Trenutno je CMO v podjetju NFTfi, vodilnem liquidity protokolu za NFTje.

 

Andrej se je v svoji poklicni marketinški karieri posvečal trženju visokotehnoloških izdelkov in storitev. Je natančen opazovalec človeških interakcij, vedno si prizadeva povečati učinkovitost ljudi in zagotoviti, da je njegova ekipa danes boljša kot včeraj. Andrej se zelo osredotoča na izgradnjo izjemnih v izdelke usmerjenih ekip in kulture rasti, ki temelji na analitiki, KPI-jih, številkah, nenehnem testiranju in povratnih informacijah uporabnikov za izboljšanje izdelkov in storitev.

 

Andrej je tudi ustanovitelj portala Astra.si, ki mladim pomaga pri učenju matematke. Profesionalno se ukvarja z marketingom, in je v preteklih letih vodil marketinške oddelke v uspešnih slovenskih podjetjih kot so EKWB in NiceHash, danes pa deluje kot svetovalec podjetjem v kripto in NFT industriji. Astra.si ima že preko 2500+ brezplačnih video razlag. Andrej je tudi član zasedbe podkasta Dialog, kjer s Klemnom Selakovičem in Janijem Pravdičem razpravljajo o vseh področjih življenja.

Naj citat: "Na tem svetu obstajata le dve tragediji. Ena je ta, da dobimo to, kar želimo, druga pa, da tega ne dobimo." - Oscar Wilde

Naj knjiga: Carl Sagan - Svet demonov

Naj serija: Friends

Hobiji: avtomobilizem, gaming

Najljubša hrana: Steak

Najljubši podjetnik (domači ali tuji): Peter Florjančič // Toto Wolff

Naj app: Google Maps

Tvoji trije nauki za naše poslušalce:

  1. Sleep well.
  2. Eat well.
  3. Buy Bitcoin.

Kontakt

Andrej P. Škraba LinkedIn

Mark Kalin je izkušen manager, podjetnik, innovator, mentor, predavatelj in strokovnjak za vzpostavljanje inovativnih ekosistemov in transformacij kultur ter strokovnjak za vzpostavitev visoko zmogljivih virtualnih timov, z zelo bogato izobrazbo in poslovnimi izkušnjami.

Prejšnja epizoda

Naslednja epizoda

Poslušaj več