Jaka Gornik – “Digitalizacija event industrije skozi oči profesionalnega DJa in guruja event managementa”

V 77. epizodi se nam je pridružil izjemen Jaka Gornik in nam predstavil izjemen svet event managementa in kako je biti profi DJ.

Potek epizode

Omenjeno v epizodi

Najljubša knjiga:

  • Sell like crazy (Sabry Suby) – poslovna, Povezava.

Naroči se

"Vse kar delate, delajte s strastjo in nikoli ne boste več hodili v službo!"

Jaka Gornik

Spoznaj gosta

Jaka Gornik je obiskoval Univerzo v Ljubljani kot študent in kasneje kot občasni predavatelj na področju upravljanja dogodkov in poslovne etike. Med svojo kariero je njegovo podjetje prejelo veliko mednarodnih nagrad za izjemne dosežke v industriji dogodkov.

 

Jaka je tudi ustanovitelj enega najbolj cenjenih butičnih agencij za organizacijo dogodkov v Adriatik regiji. Več kot dve desetletji se je globoko vključeval v event industrijo skozi podjetje FM Agencija in njegove stranke ga opisujejo kot zelo kreativnega in strastnega človeka, ki vedno išče nove stvari, hkrati pa je zanesljiv in dosega želene KPI-je.

 

Jaka Gornik je ustanovitelj in CEO podjetja Confiva Global, ki pomaga podjetjem ustvarjati dodatni dohodek s pomočjo virtualnih dogodkov. Gre za professionalno event platformo za online & hybrid dogodke. Glede na svoje izkušnje kot mentor in cenjeni predavatelj, se trudi prenašati vse znanje, ki ga je pridobil s svojimi dolgoletnimi izkušnjami.

 

Zelo močno verjame v globalizacijo z lokalnim pridihom in tudi poskuša povezovati event industrijo s tehnologijo, kjer so rezultat okolju prijazni in trajnostni dogodki.

 

Jaka Gornik je bil tudi profesionalni DJ pod imenom DJ Shark.

Naj citat: Change is the nature of live but challenge is the future of life. So challenge the changes. Never change the challenges…

Naj knjiga: Sell like crazy (Sabry Suby) – poslovna. Za knjigo v prostem času nisem že dolgo imel časa

Naj serija: Lupin, Dirty money, Skandal!

Hobiji: BJJ, košarka, tenis

Najljubša hrana: Sushi, vzhodnjaška kuhinja

Najljubši podjetnik: domači je moj oče (ker me je naučil razmišljati in hkrati ohranjati ključne vrednote, ki danes še kako primanjkujejo v podjetništvu. Tuji je Steve Jobs

Naj app – NBA, Udemy

Zaključni nauki:

  • Bodite zvesti sami sebi
  • Ne obupajte
  • Vse kar delate, delajte s strastjo in nikoli ne boste več hodili v službo!

Kontakt

Jaka Gornik, LinkedIn

Mark Kalin je izkušen manager, podjetnik, innovator, mentor, predavatelj in strokovnjak za vzpostavljanje inovativnih ekosistemov in transformacij kultur ter strokovnjak za vzpostavitev visoko zmogljivih virtualnih timov, z zelo bogato izobrazbo in poslovnimi izkušnjami.

Prejšnja epizoda

Naslednja epizoda

Poslušaj več